Indholdet på denne side vedrører regeringen Mette Frederiksen I (2019-2022)
Tidligere pressemeddelelser

Statsministeren tager imod Norges statsminister

Statsministeriet

Statsminister Mette Frederiksen er vært, når den norske statsminister Jonas Gahr Støre kommer på officielt besøg onsdag den 9. marts.

Mødet finder sted i Statsministeriet, hvor de to regeringsledere vil afholde et frokostmøde. Der vil efterfølgende blive afholdt et kort doorstep i Spejlsalen i Statsministeriet kl. 13.20-13.30.

Mødet vil have fokus på international sikkerhed, herunder krigen i Ukraine, NATO-samarbejdet og det transatlantiske samarbejde. Herudover vil energiforsyningssikkerhed og grøn omstilling være på dagsordenen.

Statsminister Mette Frederiksen udtaler:

”Ruslands uacceptable invasion har kun gjort behovet for at stå sammen i Norden større. Jeg ser også frem til at drøfte, hvordan vi kan fremme den grønne omstilling og gøre os uafhængig af russisk gas.”

***

Det vil være muligt for pressen at tage billeder ved ankomsten i Dronningeporten kl. 12.00. Presse, der ønsker adgang til fotopool, skal ankomme senest kl. 11.30. Det kræver tilmelding til presse@stm.dk senest tirsdag den 8. marts kl. 15. Gyldigt pressekort skal bæres synligt.

Mødetid for pressen klokken kl. 11.30 i Dronningeporten, Prins Jørgens Gård.

Der kræves ligeledes tilmelding for at deltage i doorstep. For tilmelding send en e-mail til presse@stm.dk senest onsdag den 9. marts klokken 12.00. Gyldigt pressekort skal bæres synligt.

Journalister har adgang til Spejlsalen fra kl. 12.50.

For yderligere oplysninger: Statsministeriets pressetelefon +45 29 10 88 25.