Indholdet på denne side vedrører regeringen Anders Fogh Rasmussen II (2005-07)
Pressemeddelelser

AFR Adgangsmuligheder for pressen til statsministerens og udenrigsministerens møde med herværende ambassadører fredag den 3. februar 2006.

Mødet starter kl. 10.30 og holdes i Eigtveds Pakhus, Strandgade 25 i København

Der kræves ikke akkreditering, men journalister og fotografer der ønsker at dække begivenheden skal kunne fremvise gyldigt dansk eller internationalt pressekort

Området omkring Eigtveds Pakhus vil være afspærret. For pressen vil der være adgang via Strandgade 27 (Porten i Arkitekternes hus)

Alle medierepræsentanter skal for at få adgang til det afspærrede område gennemgå sikkerhedscheck. Det foregår i Udenrigsministeriets kantine (adgang via Strandgade 27). Der er adgang til sikkerhedstjek fra kl. 9 til arrangementet er slut

Det vil være muligt uden for indgangen til Eigtveds Pakhus at dække ambassadørernes ankomst. Det vil ikke være muligt at få adgang til Eigtved Pakhus – dvs. der er ikke adgang til selve mødesalen. TV-billeder fra mødesalen der afbilleder mødets start vil blive leveret af Danmarks Radio. Distribueres via EBU, Reuters og APTN (Kontakt Charlotte Borg 20891010 for spørgsmål). Stillfotos leveres af Scanpix og Polfoto på almindelige poolvilkår.

Efter mødet vil der være et kort doorstep ved statsminister Anders Fogh Rasmussen.

* * *

Der er reserveret et begrænset antal parkeringspladser til pressen på parkeringspladsen bag ved Eigtveds Pakhus (Indkørsel gennem port i Arkitekternes hus). Sendevogne skal holde på parkeringspladsen.

Spørgsmål vedrørende adgang for pressen kan rettes til Udenrigsministeriet Bo Simonsen, mobil 40838941. Eller Statsministeriet Michael Helbo mobil 40803685.