Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Statsministeriet, hvis du har spørgsmål. Det kan ske via mail, brev eller telefon. Hvis du vil skrive til Statsministeriet, opfordrer vi dig til at sende en mail til hovedpostkassen stm@stm.dk. Din mail vil herefter blive sendt videre til det relevante område eller den relevante medarbejder.

Vi skal gøre opmærksom på, at Statsministeriet hver dag modtager et meget betydeligt antal henvendelser. Af ressourcemæssige grunde har ministeriet desværre ikke mulighed for at udfærdige et svar på alle henvendelser, men alle henvendelser bliver læst, og Statsministeriet vil vende tilbage til dig, hvis din henvendelse giver anledning til det. Statsministeriet håber på din forståelse herfor.

Statsministeriet gør opmærksom på, at det ikke er muligt at aflevere breve, pakker mv. ved personligt fremmøde i Statsministeriet. Ønsker du at aflevere breve, pakker mv. uden forudgående aftale henvises til Screeningscenter Øst, Oliefabriksvej 51, 2770 Kastrup.
Åbningstider: mandag-fredag kl. 09.00-16.00.

Bemærk, at fremsendelse af almindelig e-mail til Statsministeriets hovedpostkasse stm@stm.dk ikke sker krypteret. Statsministeriet henstiller derfor til, at henvendelser, der indeholder følsomme eller fortrolige personoplysninger, ikke sendes som almindelig e-mail men i stedet sendes med sikker digital post. Statsministeriet kan kontaktes med sikker digital post fra www.borger.dk eller www.virk.dk. Det er ikke muligt at sende mails med sikker digital post direkte til medarbejdernes personlige mailadresser, hvorfor mails med sikker digital post skal sendes til ministeriets hovedpostkasse på stm@stm.dk

Du kan også skrive til vores postadresse, som er:

Statsministeriet
Christiansborg
Prins Jørgens Gård 11
1218 København K

Bemærk venligst, at hvis du sender fysisk post til statsministeren eller Statsministeriet, vil din forsendelse af sikkerhedsmæssige årsager kunne blive åbnet af særligt godkendte medarbejdere i PostNord, inden forsendelsen leveres til modtageren.

Kort over Christiansborg samt indgang til Statsministeriet

E-mail stm@stm.dk
Telefon 33 92 33 00

Træffetid: Mandag-torsdag 9.00–16.00, fredag 9.00–15.00
I juli måned dog alle dage 9.00 - 15.00

EAN-nr: 5798000000032

CVR nr. 10-10-39-40

Af sikkerhedsmæssige grunde er Statsministeriet videoovervåget døgnet rundt. Optagelserne gemmes i højest 30 dage og videregives til politiet ved konkrete trusler eller mistanker, som efterforskes.


Statsministeriets databeskyttelsesrådgiver er advokat Martin Sønnersgaard.

Han kan kontaktes på følgende måder:

Kammeradvokaten
Att.: Databeskyttelsesrådgiver Martin Sønnersgaard
Vester Farimagsgade 23
1606 København V
Mail: stm-dpo@kammeradvokaten.dk
Telefon 33 15 20 10

 

Spørgsmål eller kommentarer vedrørende hjemmesiden:
Skriv til webmaster@stm.dk

Brug af cookies på hjemmesiden, læs her.