Indholdet på denne side vedrører regeringen Anders Fogh Rasmussen II (2005-07)
Pressemeddelelser

AFR Besøg af Barroso

Den 18. og 19. maj besøger formanden for Europa-Kommissionen, José Manuel Barroso, Danmark. Den 18. maj er statsministeren vært for en middag på Marienborg med kommissionsformanden, hvor statsministeren og kommissionsformanden vil drøfte europapolitiske spørgsmål.

Fredag deltager statsministeren sammen med Barroso i en konference arrangeret af Europaparlamentets informationskontor i Danmark og Europa-Kommissionens repræsentation i Danmark. I forlængelse af konferencen er der fælles pressemøde med statsministeren og Barosso.

* * *

Konferencen fredag finder sted på Hotel Frederiksdal. Statsministeren deltager fra klokken 11:10. Det fælles pressemøde starter klokken 12:20.

Konferencen arrangeres af Europaparlamentets informationskontor i Danmark og Europa-Kommissionens repræsentation i Danmark. Spørgsmål om konferencen bedes derfor rettet til Europaparlamentets informationschef i Danmark Søren Søndergaard på mobil 22 11 43 77 eller fungerende repræsentationschef for Europa-Kommissionens repræsentation Michael Vedsø på mobil 40 44 81 40

Yderligere spørgsmål: Michael Helbo, tlf. 33 92 22 22