Indholdet på denne side vedrører regeringen Anders Fogh Rasmussen I (2001-05)
Pressemeddelelser

AFR Besøg af Islands statsminister David Oddsson

Statsminister Anders Fogh Rasmussen modtager i de kommende dage Islands statsminister David Oddsson på officielt besøg i Danmark.

Besøget indledes med en officiel regeringsmiddag torsdag den 4. marts.

Fredag den 5. marts deltager begge statsministre i en konference på Den Nordatlantiske Brygge: ’Hjemmestyre i Island i 100 år - Island og Danmark dengang og nu’.

Efter en officiel frokost med H.K.H. Kronprinsen som vært er der fredag den 5. marts om eftermiddagen politiske samtaler i Statsministeriet.

Statsminister Anders Fogh Rasmussen udtaler:

”Jeg aflagde officielt besøg i Island sidste forår og ser nu frem til at modtage statsminister David Oddsson her i København. Forholdet mellem Island og Danmark er særligt på grund af vores historiske, kulturelle og ikke mindst sproglige bånd. Vi er nære partnere på en række områder. Jeg ser i dette lys frem til at åbne konferencen om 100 året for Islands hjemmestyre sammen med statsminister Oddsson”.

* * *

Ved de politiske samtaler fredag den 5. marts vil der være mulighed for pressen for at tage billeder ved mødets start. Mødet holdes klokken 14:45 i Statsministeriet. Efter mødet, klokken 15:45, er der pressemøde i Spejlsalen.

For adgang til Statsministeriet kræves pressekort. Pressekortet skal bæres synligt.

Yderligere oplysninger: Michael Helbo, tlf. 33 92 22 22.