Indholdet på denne side vedrører regeringen Anders Fogh Rasmussen III (2007-09)
Pressemeddelelser

AFR Besøg af USA’s udenrigsminister Condoleezza Rice

Fredag den 5. december 2008 mødes statsministeren med USA’s udenrigsminister, Condoleezza Rice, i Statsministeriet.

Statsministeren og den amerikanske udenrigsminister vil blandt andet drøfte NATO-spørgsmål, herunder operationen i Afghanistan, samt andre internationale spørgsmål.

* * *

Der er kort doorstep i Spejlsalen klokken 10.15. For adgang til Statsministeriet og dermed Spejlsalen kræves forudgående akkreditering.

Der søges om akkreditering ved at sende en mail til stm@stm.dk, indeholdende navn, medie, funktion (f.eks. journalist, fotograf, tekniker), CPR-nummer og mobilnummer. Oplysningerne vil blive videregivet til politiet.

Frist for at søge om akkreditering er torsdag den 4. december klokken 11.00. Torsdag klokken 13.00 vil alle der har opnået akkreditering modtage en bekræftelse pr. mail herpå. Denne mail vil tillige indeholde informationer om mødetider for sikkerhedscheck m.m. Såfremt man ønsker at modtage bekræftelsen på en eller flere andre mailadresser end den mailadresse, som ansøgningen om akkrediteringen er sendt fra, bedes dette angivet i ansøgningen.

Akkrediteringen er personlig, og kan ikke overdrages til andre, ej heller til personer fra samme medie. Pga. pladsforhold vil der ikke blive plads til ansatte i diverse pressetjenester, organisationer m.m.

Yderligere oplysninger: Michael Helbo, tlf. 33 92 22 22