Indholdet på denne side vedrører regeringen Anders Fogh Rasmussen II (2005-07)
Pressemeddelelser

AFR Frit valg, brugerinddragelse og personligt ansvar

Regeringen holder den 30. november det første temamøde om kvalitetsreformen. Emnet for mødet er ”frit valg, brugerinddragelse og personligt ansvar”.

Til mødet er inviteret godt 50 repræsentanter for kommuner og regioner, centrale organisationsfolk, forskere, praktikere og andre med gode idéer og nyttige erfaringer. Mødet er det første af i alt 6 møder om regeringens kvalitetsreform.

Som optakt til mødet har regeringen udsendt debatoplægget ”Frit valg, brugerinddragelse og personligt ansvar”. Debatoplægget ligger på www.kvalitetsreform.dk. På hjemmesiden ligger også dagsorden, baggrundsmateriale og anden information om mødet.

* * *

Før temamødet holder statsministeren, økonomi- og erhvervsministeren samt indenrigs- og sundhedsministeren morgenmøde med ledelse og medarbejdere fra Skejby Sygehus. Formålet med dette morgenmøde er at høre Skejby Sygehus erfaringer med at udvikle og forbedre kvaliteten indenfor sundhedsområdet. Morgenmødet starter klokken 08:00.

Temamødet starter klokken 09:00. Efter temamødet holder statsministeren, økonomi- og erhvervsministeren samt indenrigs- og sundhedsministeren pressemøde. Pressemødet afholdes i sygehusets kantine og starter klokken 16:15. For adgang til pressemødet kræves pressekort, som skal bæres synligt.

Der er ikke adgang til morgenmødet eller temamødet for pressen, bortset fra en kort billedmulighed for fotografer ved begge møders start. Pressekort skal medbringes.

Skejby Sygehus har reserveret et lokale, hvor journalister kan opholde sig og arbejde, også efter pressemødet.

Yderligere oplysninger: Michael Helbo 33 92 22 22