Indholdet på denne side vedrører regeringen Anders Fogh Rasmussen II (2005-07)
Pressemeddelelser

AFR Klare mål og ansvar for resultater

Regeringen holder den 8. februar det tredje temamøde om kvalitetsreformen. Emnet for mødet er ”klare mål og ansvar for resultater”.

Til mødet er inviteret godt 50 repræsentanter for kommuner og regioner, centrale organisationsfolk, forskere, praktikere og andre med gode idéer og nyttige erfaringer.

Som optakt til mødet har regeringen udsendt debatoplægget ”Klare mål og ansvar for resultater”. Debatoplægget ligger på www.kvalitetsreform.dk. På hjemmesiden ligger også dagsorden, baggrundsmateriale og anden information om mødet.

* * *

Før temamødet holder statsministeren, økonomi- og erhvervsministeren og finansministeren morgenmøde med ledelse og medarbejdere fra Bornholms Regionskommune. Formålet med morgenmødet er at høre om, hvordan man på Bornholm arbejder med politiske mål kombineret med udstrakt frihed til lokal og faglig ledelse på de enkelte institutioner. Morgenmødet starter klokken 08:00.

Temamødet starter klokken 09:00. Efter temamødet holder statsministeren, økonomi- og erhvervsministeren og finansministeren pressemøde. Pressemødet starter klokken 16:15. For adgang til pressemødet kræves pressekort, som skal bæres synligt.

Temamødet og morgenmødet er lukkede for pressen, dog har fotografer mulighed for kort at tage billeder ved begge møders start. Pressekort skal medbringes.

Yderligere oplysninger: Michael Helbo 33 92 22 22