Indholdet på denne side vedrører regeringen Anders Fogh Rasmussen II (2005-07)
Pressemeddelelser

AFR Ledelse, medarbejderinddragelse og motivation

Regeringen holder torsdag den 19. april det femte temamøde om kvalitetsreformen. Emnet for mødet er ”Ledelse, medarbejderinddragelse og motivation”. Mødet afholdes i Tversted Skole og Børnehave i Bindslev i Nordjylland.

Til mødet er inviteret godt 50 repræsentanter for kommuner og regioner, centrale organisationsfolk, forskere, praktikere og andre med gode idéer og nyttige erfaringer.

Som optakt til mødet har regeringen udsendt debatoplægget ”Ledelse, medarbejderinddragelse og motivation”. Debatoplægget ligger på www.kvalitetsreform.dk. På hjemmesiden ligger også dagsorden, baggrundsmateriale og anden information om mødet.

* * *

Før temamødet holder statsministeren, økonomi- og erhvervsministeren og familie- og forbrugerministeren morgenmøde med ledere og medarbejdere i Tversted Skole og Børnehave. Morgenmødet starter klokken 08:00.

Temamødet starter klokken 09:00. Efter temamødet holder statsministeren, økonomi- og erhvervsministeren samt familie- og forbrugerministeren fælles pressemøde. Pressemødet starter klokken 16:45. For adgang til pressemødet kræves pressekort, som skal bæres synligt.

Der er ikke adgang til morgenmødet eller temamødet for pressen, bortset fra en kort billedmulighed for fotografer ved begge møders start. Pressekort skal medbringes.

Yderligere oplysninger: PressesekretærMichael Helbo 33 92 22 22