Indholdet på denne side vedrører regeringen Anders Fogh Rasmussen I (2001-05)
Pressemeddelelser

AFR Marienborgmøde om integration

Statsminister Anders Fogh Rasmussen har inviteret en bredt sammensat kreds af personer med indgående erfaringer med integration af indvandrere i Danmark til møde og middag på Marienborg den 30. november 2004.

Ideen med mødet er at fremme en åben og konstruktiv dialog og erfaringsudveksling med henblik på at forbedre integrationsindsatsen i Danmark.

Statsminister Anders Fogh Rasmussen udtaler:

”Integrationen af indvandrere i Danmark er en af de væsentligste opgaver, samfundet står overfor i de kommende år. Der er stort potentiale i en vellykket integration. Og omvendt følger der betydelige problemer af en mislykket integration.

Jeg ser frem til en konkret og nuanceret drøftelse af, hvordan vi kan forbedre indvandrernes muligheder for arbejde, uddannelse og integration i det hele taget.”

***

Liste over deltagere vedlagt.

Fra regeringen deltager udover statsministeren integrationsminister Bertel Haarder også i mødet.

Yderligere oplysninger: Michael Helbo, tlf. 33 92 22 22/40 80 36 85.

Deltagere i Marienborgmøde om integration den 30. november 2004

Sükrü Ertosun Esma Birdi Mohammed Gelle Fatma Yeliz Øktem Muharrem Aydas Mahad Huniche Khalid Alsubeihi Muhammed Aslam Lise Egholm Eva Hofman-Bang Marianna Ziemelis Türkan Isik Nga Phan Nahid Riadzi Sara Ibrahim Idris Asmaa Riyad Abdol-Hamid Asli Kivaner Erik Bonnerup Nina Smith Farshad Kholghi Shazia Sheikh Yürdagül Kizilkaya