Indholdet på denne side vedrører regeringen Anders Fogh Rasmussen II (2005-07)
Pressemeddelelser

AFR Møde med premierminister Recep Tayyip Erdogan

Den tyrkiske premierminister Recep Tayyip Erdogan besøger tirsdag den 15. november 2005 statsminister Anders Fogh Rasmussen i Statsministeriet.

Statsministeren udtaler i den anledning:

”Det er en stor glæde for mig at byde premierminister Recep Tayyip Erdogan velkommen til Danmark. Vi taler begge samme dag ved NATO’s Parlamentariske Forsamling, og det vil derfor være en god lejlighed til at drøfte udviklingen af NATO. Samtidig vil vi få mulighed for at drøfte perspektiverne for de igangsatte optagelsesforhandlinger mellem EU og Tyrkiet.”

* * *

Statsministeren og premierminister Recep Tayyip Erdogan har en arbejdsfrokost tirsdag den 15. november klokken 12.30-14.00.

Efter arbejdsfrokosten er der fælles pressemøde i Statsministeriets Spejlsal. For adgang til pressemødet kræves pressekort samt forudgående tilmelding. Tilmelding pr. telefon senest mandag den 14. november klokken 14.00 til Michael Helbo på telefon 33 92 22 22.

Tilmeldte journalister skal medbringe pressekort, som skal fremvises og bæres synligt. Det er ikke tilladt at anvende mikroports eller andet trådløst sendeudstyr i Statsministeriet.

Yderligere oplysninger: Michael Helbo, tlf. 33 92 22 22