Indholdet på denne side vedrører regeringen Anders Fogh Rasmussen II (2005-07)
Pressemeddelelser

AFR Statsministeren besøger Argentina og Brasilien

Statsministeren rejser med en delegation af danske virksomheder og erhvervsorganisationer på besøg i Argentina og Brasilien den 23.-27. april 2007.

Besøgene omfatter politiske samtaler med Argentinas præsident Néstor Kirchner og Brasiliens præsident Luiz Inácio Lula da Silva. Besøgene skal bidrage til at udbygge forholdet til de to centrale lande i Sydamerika. Danmark som forretningspartner vil blive markedsført ved virksomhedsbesøg og netværksarrangementer med ledende danske, argentinske og brasilianske erhvervsfolk.

Derudover vil statsministeren under besøget i Argentina bl.a. besøge den danske koloni og indvie den danske ambassade i Buenos Aires.

I Brasilien vil statsministeren indvie Novo Nordisks nye fabrik i Montes Claros, ligesom han i Rio de Janeiro vil holde tale om Europa og Latinamerika i en globaliseret verden.

Statsministeren udtaler: ”Jeg ser frem til at besøge Argentina og Brasilien. I de senere år har en række latinamerikanske lande fået en større global rolle både politisk og økonomisk. Det er vigtigt at udbygge forholdet til Sydamerikas to vigtigste aktører.”

Yderligere oplysninger: Michael Ulveman, 33922259