Indholdet på denne side vedrører regeringen Anders Fogh Rasmussen I (2001-05)
Pressemeddelelser

AFR Statsministeren mødes med Nicaraguas præsident

Statsminister Anders Fogh Rasmussen er den 29. august – 1. september 2004 vært for et officielt besøg af Nicaraguas præsident Enrique Bolaños Geyer i Danmark.

Under besøget møder præsident Bolaños repræsentanter for Folketinget og dansk erhvervsliv, ligesom Deres Kongelige Højheder Kronprinsparret er vært ved en officiel frokost.

Statsminister Anders Fogh Rasmussen har en politisk samtale med præsident Bolaños mandag den 30. august på Marienborg og er samme aften vært ved en officiel middag på Christiansborg.

Statsministeren udtaler i den forbindelse:

”Jeg glæder mig til at modtage præsident Bolaños her i København. Jeg havde selv et meget interessant besøg i Nicaragua i november sidste år og ser frem til at gengælde præsidentens gæstfrihed.

Præsident Bolaños har iværksat en række politiske og økonomiske reformer i Nicaragua og står for bekæmpelse af korruption. Danmark har derfor over de seneste år styrket vores bistand til Nicaragua for at støtte denne vigtige proces.”

* * *

Der vil være fotomulighed, når statsministeren modtager Præsident Bolaños på Marienborg den 30. august klokken 15:00. Samme dag, klokken 16:00, vil der være fælles doorstep på Marienborg.

Yderligere oplysninger, Michael Helbo, 33 92 22 22