Indholdet på denne side vedrører regeringen Anders Fogh Rasmussen II (2005-07)
Pressemeddelelser

AFR Statsministeren mødes med tidligere præsident Clinton

USA's tidligere præsident Bill Clinton aflægger den 17.-18. maj 2005 besøg i Danmark. Statsminister Anders Fogh Rasmussen mødes med Bill Clinton onsdag den 18. maj og udtaler i den anledning:

”Præsident Clinton er en af efterkrigstidens mest markante amerikanske politikere. Han har efter sin afgang fra præsidentembedet fortsat sit internationale arbejde og bidrager i dag aktivt til velgørenhed og konfliktløsning i alle dele af verden. Clinton gør en vigtig indsats for bekæmpelse af hiv/aids og er senest udnævnt som FN’s generalsekretærs særlige udsending for tsunami-ofrene.

Jeg ser derfor frem til at mødes med præsident Clinton, der på mange områder har været en dynamisk og engageret inspirationskilde også for europæiske politikere.”

* * *

Statsministeren og præsident Clinton mødes den 18. maj klokken 11.30 i Statsministeriet.

Der vil være en kort fotomulighed ved starten af mødet. Pga. adgangskontrol skal fotografer være på plads i Statsministeriet klokken 11.10. For adgang til Statsministeriet kræves pressekort samt forudgående telefonisk tilmelding til Michael Helbo på tlf. 33 92 22 22. Tilmelding senest den 18. maj klokken 09.00.

Pressekort skal medbringes og bæres synligt.

Yderligere oplysninger: Michael Helbo, tlf. 33 92 22 22