Indholdet på denne side vedrører regeringen Anders Fogh Rasmussen I (2001-05)
Pressemeddelelser

AFR Statsministeren og finansministeren mødes med den schweiziske forbundspræsident og finansminister, Kaspar Villiger, fredag den 30. august 2002

I forbindelse med det danske EU-formandskab er den schweiziske forbundspræsident og finansminister, Kaspar Villiger, på besøg i København fredag den 30. august 2002 for at mødes med statsminister Anders Fogh Rasmussen. Senere på dagen har forbundspræsident Villiger samtaler med finansminister Thor Pedersen. Statsminister Anders Fogh Rasmussen udtaler i anledning af besøget:

“Jeg ser frem til mødet med den schweiziske præsident. Mødet er en god lejlighed til at drøfte emner af interesse for samarbejdet mellem Schweiz og EU, herunder de igangværende bilaterale forhandlinger mellem Schweiz og EU. Vi vil tillige drøfte prioriteterne for det danske formandskab samt FN-emner, herunder Verdenstopmødet om Bæredygtig Udvikling. Jeg forventer også, at vi vil berøre emner som kampen mod den internationale terrorisme og Mellemøsten.”

* * *

Statsministerens samtale med forbundspræsident Villiger finder sted kl. 10.30-11.30 i Statsministeriet, Egetræssalen. Der afholdes door step pressemøde kl. 11.30 foran Egetræssalen. Der vil endvidere være photo opportunity i forbindelse med statsministerens modtagelse af forbundspræsident Villiger i Dronningeporten kl. 10.25 samt umiddelbart før mødet kl. 10.30 i Egetræssalen. Pressekort bedes båret synligt. Yderligere information: Jesper Fersløv Andersen 33 92 22 35.