Indholdet på denne side vedrører regeringen Anders Fogh Rasmussen I (2001-05)
Pressemeddelelser

AFR Statsministeren og fru Anne-Mette Rasmussens officielle besøg på Færøerne

Statsministeren og fru Anne-Mette Rasmussen aflægger i dagene 25. – 27. juni 2003 officielt besøg på Færøerne. Lagmand Anfinn Kallsberg og fru Berghild Kallsberg er værter for besøget og vil ledsage statsministeren og hans hustru under opholdet på Færøerne.

Statsministeren vil under besøget holde møde med lagmand Anfinn Kallsberg.

Statsministeren udtaler i anledning af besøget:

”Mine to tidligere besøg på Færøerne som statsminister har været arbejdsbesøg af kortere varighed og koncentreret om de politiske drøftelser.

Jeg ser derfor frem til nu sammen med min hustru at aflægge det første officielle besøg på Færøerne, hvor vi får bedre mulighed for at stifte bekendtskab med flere sider af det færøske samfund, møde den færøske befolkning og opleve den smukke færøske natur.”

* * *

Onsdag den 25. juni besøges bl.a. Viðareiði på Vidoy, der er en af de nordøstlige øer, samt fiskefabrikken p/f Kosin i Klaksvik.

Torsdag den 26. juni afholder statsministeren og lagmanden møde om bord på det færøske inspektionsskib ”Brimil”. Der er efterfølgende fælles pressemøde ombord på ”Brimil” klokken 11:15. Samme dag besøges bl.a. Suderø samt Skúvoy, to af de sydligste færøske øer.

Yderligere oplysninger: Michael Helbo, tlf. +45 33 92 22 22