Indholdet på denne side vedrører regeringen Anders Fogh Rasmussen II (2005-07)
Pressemeddelelser

AFR Statsministeren og socialministeren besøger hjemmeplejen i Vanløse Brønshøj Husum og plejehjemmet Ingeborggården

Statsministeren og socialministeren besøger fredag den 5. januar hjemmeplejen i Vanløse Brønshøj Husum og plejehjemmet Ingeborggården på Frederiksberg.

Ved de to besøg skal statsministeren og socialministeren mødes med medarbejdere, ledere, beboere og pårørende. Besøget er et led i regeringens arbejde med en kvalitetsreform. Der vil senere blive afholdt lignende besøg i andre dele af landet.

Ved besøget i hjemmeplejen for Vanløse Brønshøj Husum vil medarbejdere og ledelse redegøre for deres erfaringer med bl.a. digitalisering i hjemmeplejen, rummelig personalepolitik og fleksibel arbejdstidstilrettelæggelse samt kompetenceudvikling.

Ved besøget på Ingeborggården vil medarbejdere og ledelse redegøre for deres erfaringer med bl.a. kvalitetssikring, rekruttering og fastholdelse af medarbejdere samt implementering af plejehjemmets værdisæt.

* * *

Programmet er som følger:

08:30 Ankomst hjemmeplejen Vanløse Brønshøj Husum.
08:30 Møde med medarbejdere og ledelse.
09:30 Kort rundvisning i hjemmeplejens lokaler.
09:45 Afgang fra hjemmeplejen.
10:00 Ankomst Ingeborggården.
10:05 Møde med medarbejdere og ledelse.
11:00 Møde med beboere og pårørende.
11:45 Kort rundvisning på dele af plejehjemmet.
12:00 Mulighed for pressen for at tale med de to ministre, derefter afgang.

For fotografer vil der være fotomulighed ved starten af møderne, ligesom det vil være muligt at følge rundvisningerne. Det vil ikke være muligt for fotografer eller journalister at deltage i selve møderne. Interesserede journalister vil kunne følge rundvisningerne, bemærk dog at disse er ret korte.

På Ingeborggården er der af hensyn til beboerne et begrænset antal pladser for interesseret presse. For adgang er forudgående tilmelding til Ingeborggården således påkrævet, ligesom Ingeborggårdens anvisninger skal følges. Kontakt Plejehjemsleder Pia Morilla på telefon 38 71 37 00 senest torsdag den 4. januar klokken 17.30.

Yderligere oplysninger:

Statsministeriet,Michael Helbo, tlf. 33 92 22 22

Hjemmeplejen i Vanløse Brønshøj Husum, hjemmeplejeleder Vivian Buse, tlf. 35 30 46 97

Plejehjemmet Ingeborggården, forstander Pia Morilla, tlf. 38 71 37 00

Generel information om kvalitetsreformen: www.kvalitetsreform.dk