Indholdet på denne side vedrører regeringen Anders Fogh Rasmussen I (2001-05)
Pressemeddelelser

AFR Statsministeren og udenrigsministeren møder Tyrkiets vicepremierminister, Mesut Yilmaz, tirsdag den 20. august 2002

I anledning af det danske EU-formandskab besøger den tyrkiske vice-premierminister, Mesut Yilmaz, København den 20. august 2002 for at mødes med den danske statsminister Anders Fogh Rasmussen og den danske udenrigsminister Per Stig Møller.

Statsminister Anders Fogh Rasmussen udtaler i anledning af besøget:

”Jeg ser frem til mødet med den tyrkiske vice-premierminister, som jeg havde fornøjelsen af at møde under mit besøg i Ankara i april i år.

Mødet er en god lejlighed til at drøfte forholdet mellem Tyrkiet og EU, ikke mindst i lyset af den seneste tyrkiske reformpakke, som blev vedtaget med stort flertal i det tyrkiske parlament.

Den tyrkiske vice-premierminister, som er ansvarlig for den interne EU-koordination, spillede en væsentlig rolle i udarbejdelsen af reformpakken. Jeg ser frem til vice-premierministerens redegørelse for indholdet af de vigtige reformer.”

* * *

Statsministerens samtale med vicepremierminister Mesut Yilmaz finder sted kl. 10.00-11.00 i Statsministeriets Egetræssal, Prins Jørgens Gård 11, 1218 København K.

Der vil være photo opportunity ved modtagelsen af Tyrkiets vicepremierminister i Dronningeporten kl. 09:55 samt umiddelbart før mødet i Egetræssalen.

Kl. 11:00 vil være fælles doorstep-pressemøde foran Egetræssalen.

Pressekort bedes båret synligt.

Yderligere information: Jesper Fersløv Andersen, 33 92 22 35.