Indholdet på denne side vedrører regeringen Helle Thorning-Schmidt I (2011-14)
Pressemeddelelser

HTS Statsministeren deltager i Global Green Growth Forum

Danmark er for anden gang vært for en stor international konference om grøn vækst, Global Green Growth Forum (3GF), den 8.-9. oktober 2012 i Moltkes Palæ i København. Her vil 200 repræsentanter fra både regeringer og virksomheder fra hele verden mødes for at finde nye måder, hvorpå den offentlige og den private sektor sammen kan fremme grøn vækst.

Statsministeren taler ved åbningen af konferencen, som vil have deltagelse af ministre fra en række lande samt repræsentanter fra globale organisationer og virksomheder. 3GF er et dansk initiativ, som har Sydkorea og Mexico som strategiske partnere. I år indtræder også Kina, Qatar og Kenya som strategiske partnere i 3GF.

I forbindelse med 3GF har statsministeren politiske samtaler med Sydkoreas premierminister, Kim Hwang-sik, og Qatars vicepremierminister, Abdullah bin Hamad Al-Attiyah, i Statsministeriet. Desuden har statsministeren et møde i Moltkes Palæ med OECD’s generalsekretær, Angel Gurría.

***

I forbindelse med statsministerens møder med Sydkoreas premierminister og Qatars vicepremierminister i Statsministeriet tirsdag den 9. oktober vil der være følgende fotomuligheder:

11.15 Fotomulighed ved starten af mødet mellem med Sydkoreas premierminister og statsministeren

12.00 Fotomulighed ved underskriftceremoni, hvor der underskrives en regeringsaftale om en Grøn Vækstalliance mellem Danmark og Sydkorea

12.55 Fotomulighed ved starten af mødet mellem Qatars vicepremierminister

For tilmelding til fotomuligheder send venligst mail til pressesekretær Lea Juel Henriksen (ljh@stm.dk) og sekretær Hjørdis de Stricker (hn@stm.dk) med angivelse af hvilke af programpunkterne, man ønsker at dække – senest mandag den 8. oktober klokken 12.00.

For yderligere oplysninger: Lea Juel Henriksen (33922259)