Indholdet på denne side vedrører regeringen Helle Thorning-Schmidt I (2011-14)
Pressemeddelelser

HTS Statsministeren deltager i konference om ungearbejdsløshed

Statsminister Helle Thorning-Schmidt deltager tirsdag den 12. november 2013 sammen med beskæftigelsesminister Mette Frederiksen i en konference om ungearbejdsløshed, som den franske præsident François Hollande er vært for i Paris. Konferencen følger op på Berlin-mødet om unge den 3. juli 2013, hvor statsministeren og beskæftigelsesministeren også deltog. Blandt deltagerne er en række andre europæiske stats- og regeringschefer, EU’s beskæftigelsesministre, arbejdsmarkedets parter på europæisk plan og ledere af EU-institutionerne.

Formålet med konferencen er at udveksle erfaringer om medlemslandenes håndtering af ungearbejdsløshed for, at landene kan lære af hinandens indsatser. På mødet vil statsministeren bl.a. orientere sine kolleger om regeringens udspil til en reform af erhvervsuddannelserne.

***

Journalister, der ønsker at dække konferencen, skal kontakte ambassaden i Paris ang. akkreditering senest onsdag den 6. november 2013 klokken 16.00. Kontaktperson er Rebecca Helewa Graversen, mail: rebgra@um.dk

Yderligere oplysninger:
Pressesekretær Lea Juel Henriksen, telefon 33 92 22 59.