Indholdet på denne side vedrører regeringen Helle Thorning-Schmidt I (2011-14)
Pressemeddelelser

HTS Statsministeren møder formanden for Det Europæiske Råd og deltager i Europakonferencen

Statsminister Helle Thorning-Schmidt mødes den 11. maj i København med formanden for Det Europæiske Råd, Herman Van Rompuy. De primære temaer for mødet vil være det uformelle EU-topmøde den 23. maj, det formelle topmøde den 28.-29. juni og vigtigheden af at styrke vækst- og beskæftigelsesfremmende tiltag de sidste måneder af det danske EU-formandskab.

Efterfølgende holder statsministeren tale ved Europa-Parlamentet og Kommissionens Europakonference, der afholdes under overskriften ”Building the Europe of the Future: Post Crisis Reflections”. Konferencen sætter fokus på, hvorvidt EU er udstyret med de rette instrumenter til at håndtere nuværende og fremtidige kriser, og hvilken retning EU bevæger sig i. Foruden statsministeren taler Herman Van Rompuy og næstformand i Europa-Parlamentet, Gianni Pittella, også ved konferencen.

***

Efter mødet mellem statsministeren og formanden for Det Europæiske Råd afholdes doorstep kl. 15.00 i Center for Ledelse. Tilmelding til doorstep for personer med pressekort sker hos presseansvarlige hos Kommissionen Michael Vedsø Michael.vedso@ec.europa.eu eller Jens Jensen Jens.jensen@europarl.europa.eu


Yderligere oplysninger:
Pressesekretær Lea Juel Henriksen 33 92 22 59.