Indholdet på denne side vedrører regeringen Helle Thorning-Schmidt I (2011-14)
Pressemeddelelser

HTS Statsministeren møder Norges statsminister i forbindelse med Nordisk Råds session i København

Nordisk Råds 63. session finder sted i København fra den 1. november til den 3. november. Statsminister Helle Thorning-Schmidt deltager i sessionen og gennemfører i denne forbindelse møder med sine nordiske og baltiske kollegaer.

Statsministeren modtager den 31. oktober Norges statsminister Jens Stoltenberg til en arbejdsfrokost i Statsministeriet. Stoltenberg er den første nordiske statsminister, som modtages i Danmark af statsminister Helle Thorning-Schmidt. De to statsministre ventes at drøfte det dansk-norske forhold, den økonomiske situation og udenrigspolitiske emner såsom FN, situationen i Mellemøsten og Nordafrika samt grøn vækst og klima.

I forbindelse med Nordisk Råds session afholdes desuden nordisk-baltisk statsministermøde og nordisk statsministermøde. De nordisk-baltiske statsministre holder pressemøde den 31. oktober, kl. 18.00-18.30. De nordiske statsministre holder pressemøde den 1. november, kl. 10.50-11.05. Begge møder finder sted i Eigtveds Pakhus (sal III).
Akkreditering skal ske ved henvendelse til Nordisk Ministerråds sekretariat.

* * *

I forbindelse med statsministerens møde med den norske statsminister Jens Stoltenberg afholdes door step i Statsministeriet den 31. oktober klokken 13.30.
Der vil være adgang for pressen til door step i Spejlsalen fra klokken 12.45. For adgang til Statsministeriet kræves gyldigt pressekort. Pressekortet skal bæres synligt.

Yderligere oplysninger:
Pressesekretær Lea Juel Henriksen, telefon 33 92 22 59.