Indholdet på denne side vedrører regeringen Helle Thorning-Schmidt II (2014-15)
Pressemeddelelser

HTS Statsministeren mødes med den svenske statsminister

Statsminister Helle Thorning-Schmidt byder sin nytiltrådte svenske kollega, statsminister Stefan Löfven, velkommen i København onsdag den 12. november 2014 i forbindelse med den svenske statsministers første officielle besøg i Danmark.

De to statsministre vil drøfte en række aktuelle europapolitiske spørgsmål, herunder det kommende møde i Det Europæiske Råd den 18.-19. december og udviklingen i Ukraine og Mellemøsten.


* * *

Der vil både være fotomulighed ved mødets start samt fælles door step efter mødet.

15.00: Der er fotomulighed ved starten af mødet mellem de to stats-ministre i Egetræ. Mødetid for fotograferne vil være klokken 14.50, og deltagelse kræver forudgående tilmelding.

16.15: Efter mødet afholdes et fælles door step i Statsministeriets Spejlsal. Mødetid for pressen vil være klokken 16.00, og deltagelse kræver forudgående tilmelding.

Tilmelding: Medier, der ønsker at deltage i et eller flere programpunkter, skal tilmelde sig på mail med angivelse af, hvilke programpunkter, man ønsker at dække.

Tilmelding sker til pressesekretær Jakob Bøving Arendt (jba@stm.dk) og Hjørdis de Stricker (hn@stm.dk) senest onsdag den 12. november 2014 klokken 12.00.

Yderligere oplysninger:

Særlig rådgiver Thomas Juul-Dam, telefon 33 92 22 26.
Pressesekretær Jakob Bøving Arendt, telefon 33 92 22 59.