Indholdet på denne side vedrører regeringen Helle Thorning-Schmidt II (2014-15)
Pressemeddelelser

HTS Statsministeren og økonomi- og indenrigsministeren besøger DTU

Statsminister Helle Thorning-Schmidt og økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager besøger mandag den 5. maj 2014 DTU i Lyngby.

Formålet med besøget er at få indblik i, hvordan nye lovende teknologier i praksis kan være med til at forme fremtidens produktion og bidrage til at fastholde og tiltrække nye videns- og produktionsarbejdspladser i Danmark.

Under besøget vil statsministeren og økonomi- og indenrigsministeren blandt andet få fremvist nye teknologier inden for 3D-print og nyskabende materialer samt høre om de danske styrkepositioner og potentialer.

***

Statsministeren og økonomi- og indenrigsministeren ankommer klokken 11.00 til DTU Nanotech, Ørsteds Plads, bygning 345Ø.

Der vil være fotomuligheder i forbindelse med rundvisningen på DTU.

Efter rundvisningen vil der klokken ca. 11.45 være et kort door step med statsministeren og økonomi- og indenrigsministeren ved DTU Compute ved Richard Petersens Plads/Elektrovej, bygning 324.

Journalister og medier der ønsker at dække besøget bedes tilmelde sig på forhånd til pressesekretær Lea Juel Henriksen på mail: ljh@stm.dk senest søndag den 4. maj klokken 15.00.

Yderligere oplysninger:
Pressesekretær Lea Juel Henriksen, telefon 33 92 22 59.