Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen III (2016-19)
Pressemeddelelser

LLR Ændringer i regeringen (1)

Minister for fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde Karen Ellemann, uddannelses- og forskningsminister Søren Pind samt miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen udtræder af regeringen og modtages i afskedsaudiens hos Hendes Majestæt Dronningen på Amalienborg kl. 12.30.

Forhenværende minister og medlem af Folketinget Eva Kjer Hansen udnævnes til minister for fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde, medlem af Folketinget Jakob Ellemann-Jensen udnævnes til miljø- og fødevareminister, og iværksætter og medlem af regeringens Disruptionråd Tommy Ahlers udnævnes til uddannelses- og forskningsminister.

Statsministeren præsenterer de nye ministre for Hendes Majestæt Dronningen på Amalienborg kl. 11.00.

Der vil være overdragelse i de berørte ministerier som følger:

Kl. 13.30 Uddannelses- og Forskningsministeriet
Kl. 14.15 Miljø- og Fødevareministeriet
Kl. 15.00 Udenrigsministeriet

***

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen indtræder som medlem af regeringens økonomiudvalg, som herefter består af finansministeren, erhvervsministeren, økonomi- og indenrigsministeren samt beskæftigelsesministeren.

Uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers fortsætter i regeringens Disruptionråd, nu i sin funktion som uddannelses- og forskningsminister.

***

Yderligere oplysninger hos ledende pressesekretær Jakob Bøving Arendt, telefon 3392 2259.