Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen I (2009-11)
Pressemeddelelser

LLR Afsluttende møde i regeringens Vækstforum

Regeringens Vækstforum afholder den 17.-18. marts 2011 det afsluttende møde i Vækstforum på Danfoss i Nordborg på Als.

På mødet vil Vækstforum færdiggøre et dokument, der sammenfatter Vækstforums hovedkonklusioner, som vil blive præsenteret af Vækstforum på et pressemøde efter mødet.

Arbejdet med at sammenfatte hovedkonklusionerne er koordineret af medlemmerne af Vækstforum Lars Nørby Johansen og Jørgen Elmeskov.

I forbindelse med mødet udtaler statsminister Lars Løkke Rasmussen:

”Jeg ser meget frem til at modtage Vækstforums endelige anbefalinger til regeringen.

Vækstforums arbejde med anbefalingerne afslutter 11⁄2 års spændende og konstruktive drøftelser i Vækstforum, hvor vi har været rundt om alle emner, der har betydning for Danmarks evne til at skabe vækst og dermed vores fremtidige velstand.

Regeringens hidtidige udspil for at sætte gang i væksten afspejler de drøftelser, vi har haft i Vækstforum. Og jeg er sikker på, at Vækstforums endelige anbefalinger også vil sætte sit præg på regeringens videre indsats for at sikre, at Danmark også om 10 år er blandt verdens rigeste lande.”

****


Torsdag den 17. marts klokken 11.30 forud for mødet i Vækstforum bliver statsministeren modtaget og vist rundt i én af Danfoss’ produktionshaller. Herefter mødes statsministeren klokken 12.00 med medarbejdere fra Danfoss.

Der vil være billedmulighed for fotografer i forbindelse med ovennævnte program samt en kort billedmulighed ved starten af selve mødet i Vækstforum klokken 14.15.

Fredag den 18. marts klokken 10.45 afholder repræsentanter fra Vækstforum pressemøde på Danfoss. Statsministeren og justitsministeren deltager ikke i pressemødet, men det vil være muligt at få en kommentar fra begge umiddelbart efter pressemødet.

Journalister og fotografer, der ønsker adgang til Danfoss, skal forudgående tilmelde sig til Helle Jagd Andersen, Danfoss, på tlf. 74 88 58 13 eller pr. mail: HAG@danfoss.com. Tilmelding senest onsdag den 16. marts kl. 16.00. Tilmeldte journalister skal medbringe pressekort, der skal bæres synligt.

Dagsorden for mødet findes på www.stm.dk

Yderligere oplysninger:
- Pressesekretær Lea Juel Henriksen, Statsministeriet, tlf. 33 92 22 59
- Communication Advisor Helle Jagd Andersen, Danfoss, tlf. 74 88 58 13

Adresse:
Danfoss A/S
Nordborgvej 81
6430 Nordborg