Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen II (2015-16)
Pressemeddelelser

LLR Jacob Bruun ny særlig rådgiver i Statsministeriet

Jacob Bruun ansættes som særlig rådgiver for statsminister Lars Løkke Rasmussen. 35-årige Jacob Bruun er uddannet cand.scient.pol. og kommer fra en stilling som leder af Venstres Center for Kommunikation og Politik på Christiansborg.

”Jeg ser frem til at fortsætte mit tætte samarbejde med Jacob i hans nye rolle som særlig rådgiver i Statsministeriet. Jacob har mangeårig erfaring med politisk rådgivning og kender både mig, Venstre og Christiansborg indgående. Han er analytisk skarp, utroligt dedikeret og har været en central drivkraft i udviklingen af den politiske platform, som ligger til grund for regeringens videre arbejde”, siger Lars Løkke Rasmussen.

Om jobskiftet fra Venstre til Statsministeriet siger Jacob Bruun:

”Det er få forundt at få lov at arbejde helt tæt sammen med landets dygtigste politiker, Lars Løkke Rasmussen. Det har jeg gjort gennem en årrække i Venstre, og derfor glæder jeg mig også til at fortsætte samarbejdet som særlig rådgiver i Statsministeriet.”

”Jeg skal hjælpe med at sikre, at vi bygger videre på det solide politiske fundament, som allerede er lagt for regeringens arbejde. Det bliver en stor opgave, hvor der skal navigeres i et vanskeligt parlamentarisk farvand, men forhåbentlig vil jeg kunne yde mit bidrag til at sikre, at regeringen om fire år har leveret en lang række politiske resultater til gavn for Danmark”.‎

Statsministeriet oplyser i øvrigt, at reglerne for ansættelse af særlige rådgivere videreføres uændret i forhold til den tidligere regering. Reglerne kan findes på Moderniseringsstyrelsens hjemmeside‎.‎

Kontaktoplysninger:
Jacob Bruun Christensen
Tel: 61 98 50 71
Mail: jbc@stm.dk