Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen III (2016-19)
Pressemeddelelser

LLR Marienborgmøde om fremtidens arbejdsmarked

For at indsamle gode idéer til arbejdet med ”Partnerskab om fremtidens arbejdsmarked” har statsministeren inviteret eksperter, virksomheder, ministre og arbejdsmarkedets parter til et inspirationsmøde.

Det sker mandag den 19. december kl. 10.00 på Marienborg.

Direktør og stifter af Singularity University Rob Nail holder indlæg om, hvordan teknologi forandrer verden.

Senere vil tillidsmand Jan Grimstrup, KP Komponenter, professor Philipp Schröder, Aarhus Universitet og Global Chief Operating Officer Helle Valentin, IBM, debattere fremtidens arbejdsmarked.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtaler forud for mødet:

”Det Danmark vi kender i dag bygger på, at vi gennem generationer har handlet med andre nationer og udnyttet de teknologiske muligheder maksimalt. Vi skal hele tiden være et skridt foran udviklingen, så vores virksomheder også vokser fremover og skaber velstand.

Samtidig skal vi ikke være blinde for, at udviklingen kan gå så stærkt, at mange føler sig utrygge. Det skal vi tage alvorligt. Fremgang skal ikke være for de få, men løfte hele vores land. Danskerne skal se med fortrøstning på fremtiden og have mulighed for at gribe den.

Derfor samler jeg folk med erfaring og gode idéer til et møde på Marienborg på mandag. Jeg glæder mig til at få inspiration til, hvordan vi bliver et rigere samfund, der får alle med.”

***

Pressen vil have adgang til Pavillonen på Marienborg under inspirationsmødets første del, der begynder kl. 10.00. Der vil være mulighed for at anmode deltagerne om interview i pausen kl. cirka 11.45.

Gyldigt pressekort skal bæres synligt.

Det er ikke muligt for medier at parkere på Marienborg.

Yderligere oplysninger hos ledende pressesekretær Jakob Bøving Arendt, telefon 3392 2259.