Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen I (2009-11)
Pressemeddelelser

LLR Møde i regeringens Vækstforum

Regeringens Vækstforum afholder den 21. januar 2011 møde på Marienborg under overskriften ”Ny vækst i Danmark – hvad er kuren”.

På mødet skal Vækstforum drøfte oplæg om erhvervsuddannelserne i et fremtidsperspektiv, flere højtuddannede og bedre match med samfundets behov samt internationalt konkurrencedygtige universiteter.

Vækstforum vil på dette møde desuden have en indledende drøftelse af hovedkonklusioner på Vækstforums arbejde. Vækstforums medlemmer Lars Nørby Johansen og Jørgen Elmeskov har stået for arbejdet med at lave et udkast til hovedkonklusioner på Vækstforums arbejde, som vil danne grundlag for drøftelsen.

****


Der er en kort billedmulighed for fotografer i starten af mødet fredag klokken 9.00 på Marienborg. Derefter vil der igen være adgang til Marienborg fra klokken 14.30.

Der afholdes pressemøde med Lars Nørby Johansen og Jørgen Elmeskov på Marienborg klokken 15.45. Statsministeren og justitsministeren deltager ikke i pressemødet, men det vil være muligt at få en kommentar fra begge umiddelbart efter pressemødet.

Der er begrænset parkeringsmulighed på Marienborg, og vi anbefaler derfor, at man ankommer i taxa.

Materiale til mødet inklusive dagsorden og deltagerliste kan findes www.stm.dk.

For adgang til Marienborg kræves gyldigt pressekort, der skal bæres synligt.

Yderligere oplysninger:
Pressesekretær Lea Juel Henriksen, Statsministeriet, tlf. 33 92 22 59 Pressechef Michael Helbo, Statsministeriet, tlf. 33 92 22 22