Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen I (2009-11)
Pressemeddelelser

LLR Præsident Medvedev på statsbesøg i Danmark

Den 27.-28. april 2010 aflægger Ruslands præsident Dmitry Medvedev og fru Svetlana Medvedeva statsbesøg i Danmark. Statsminister Lars Løkke Rasmussen har politiske samtaler med præsident Medvedev den 28. april 2010, hvor hovedelementerne vil være fortsat udbygning af det bilaterale forhold og Ruslands og Danmarks fælles udfordringer på den udenrigspolitiske scene.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen og fru Sólrun Løkke Rasmussen vil være værter ved regeringens frokost den 28. april 2010 til ære for præsident Medvedev og fru Medvedeva.

I den forbindelse udtaler statsminister Lars Løkke Rasmussen:

"Jeg er meget tilfreds med atter at mødes med præsident Medvedev. Der er sket en styrkelse af samarbejdet mellem Rusland og Danmark, og statsbesøget vil bidrage yderligere hertil. Rusland og Danmark har en række fælles politiske og økonomiske udfordringer, ligesom der er stort potentiale for at udbygge det økonomiske samarbejde mellem vore to lande. Jeg ser frem til at drøfte disse emner med præsident Medvedev”.

* * *

Der vil på dagen være begrænsede adgangsforhold i Statsministeriet, hvorfor kun presse, der via Udenrigsministeriets akkrediteringsprocedure har opnået akkreditering samt fået pool-plads i Spejlsalen, vil få adgang. Informationer herom fremgår af IPC’s hjemmeside, på www.ipc.um.dk

Yderligere oplysninger: Michael Helbo, tlf. 33 92 22 22.