Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen II (2015-16)
Pressemeddelelser

LLR Premierminister Theresa May besøger statsminister Lars Løkke Rasmussen (1)

Premierminister Theresa May mødes mandag den 10. oktober til en arbejdsfrokost med statsminister Lars Løkke Rasmussen på Marienborg.

Premierministeren ankommer kl. 12.00.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtaler forud for besøget:

”Historisk er Storbritannien og Danmark tæt forbundet. Vi ser ens på mange ting, og har i en årrække været allierede i mange sager omkring forhandlingsbordet i Bruxelles. Det er trist, at Storbritanniens stol fremover kommer til at stå tom.

Jeg forventer, at Theresa May på mødet i næste uge vil orientere mig om den britiske regerings foreløbige planer. Det er indlysende, at Danmark har en stor interesse i, at Storbritannien fortsat har tætte bånd til EU. Men det er samtidig afgørende, at en fremtidig aftale bliver balanceret, så rettigheder og pligter følges ad.

Jeg forventer også, at vi på mødet vil drøfte vores samarbejde på områder, som ikke berøres af Storbritanniens udmeldelse af EU. Det gælder bl.a. vores bilaterale samarbejde og samarbejdet inden for NATO om forsvars- og sikkerhedsspørgsmål.”

***

Der vil på dagen være begrænsede adgangsforhold for pressen. Presse der ønsker at dække besøget skal akkrediteres. Informationer om de forskellige pressemuligheder og akkreditering fremgår af IPC’s hjemmeside på www.ipcd.dk

Bemærk venligst, at tidsfristen for tilmelding er torsdag den 6. oktober kl. 18.00.

Kun presse, der har opnået akkreditering og efterfølgende fået tildelt pool-plads vil kunne få adgang.

Det er ikke muligt for medier at parkere på Marienborg.

Spørgsmål vedr. akkreditering og pools rettes til IPC.

***

Yderligere oplysninger ved ledende pressesekretær Jakob Bøving Arendt, 3392 2259.