Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen II (2015-16)
Pressemeddelelser

LLR Sættemøde om trepartsforhandlingerne fredag i Statsministeriet

Fredag den 15. april 2016 indledes næste runde af trepartsforhandlingerne med et møde i Statsministeriet. Det sker kl. 11.30 i Spejlsalen.

Ved mødet deltager statsministeren, beskæftigelsesministeren, ministeren for børn, undervisning og ligestilling samt repræsentanter fra arbejdsmarkedets parter.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtaler forud for mødet:

”I marts viste den danske model sig fra sin bedste side, da regeringen indgik en aftale med lønmodtagere og arbejdsgivere om at få flygtninge tættere på det danske arbejdsmarked.

Vi viste, at vi er i stand til tilsidesætte snævre egeninteresser for finde stærke, fælles svar på komplicerede samfundsproblemer.

Nu tager vi næste skridt sammen. Jeg håber, at det kommende forløb vil munde ud i robuste løsninger, der blandt andet skal sikre flere praktikpladser i virksomheder og understøtte, at erhvervslivet i hele landet kan få den arbejdskraft, de har behov for.”


***

Der vil være en kort fotomulighed, når mødet starter i Spejlsalen kl. 11.30. Fotografer, der ønsker at være med ved mødestart, skal ankomme til receptionen i Statsministeriet senest kl. 11.15.

Efter sættemødet vil der være et kort doorstep. Det sker i Egetræsværelset. Der er adgang til Egetræsværelset fra kl. 11.45.

Det vil ikke være muligt at få adgang til teknisk udstyr placeret i Spejlsalen på dagen.

For adgang til Statsministeriet kræves gyldigt pressekort. Pressekortet skal bæres synligt.

Yderligere oplysninger hos ledende pressesekretær Jakob Bøving Arendt, telefon 3392 2259.