Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen III (2016-19)
Pressemeddelelser

LLR Sankt Hans på Marienborg (1)

Statsminister Lars Løkke Rasmussen inviterer igen i år danskerne til Sankt Hans i Marienborg Have.

Haven åbnes fredag den 23. juni kl. 18.00. Statsministeren byder gæsterne velkommen klokken 19.00. Herefter vil der være tale af Mikkel Beha Erichsen og musik af Brødrene Olsen.

Lyngby-Taarbæk Brass Band vil også spille i løbet af aftenen, ligesom spejderne fra KFUM, 3. Lyngby gruppe, sørger for aktiviteter for børnene med pandekager over bål, kæmpepuslespil, labyrint, skumfiduser, balloner og meget mere.

Statsministeren holder båltalen kl. 21.00, inden han tænder bålet.

Haven lukkes kl. 22.00.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtaler forud for arrangementet:

”Jeg ser det som et stort privilegium at have adgang til så smukt og historisk et sted som Marienborg. Derfor besluttede jeg i 2010 at starte en ny tradition med at invitere danskerne til bålfest på Sankt Hans aften.

Jeg glæder mig til igen i år at samle danskerne. Jeg håber, at vi bliver mange, der kan stå sammen om bålet og i fællesskab synge Vi elsker vort land.”

***

Bemærk at der ikke vil være parkeringsmuligheder på og omkring Marienborg. Derfor opfordres gæster til at ankomme til Marienborg til fods, på cykel eller med kollektiv trafik.

Der vil være mulighed for at medbringe madkurv samt drikkevarer, men det er ikke tilladt at grille.

I tilfælde af dårligt vejr bliver arrangementet aflyst. Aflysning vil ske på dagen og blive annonceret på Statsministeriets og Lyngby-Taarbæk Kommunes hjemmesider.

Medier har ligesom offentligheden adgang til Marienborg Have til Sankt Hans.

***

Yderligere oplysninger hos pressesekretær Sabrina Drevsfeldt Theil, telefon 3392 2262.