Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen III (2016-19)
Pressemeddelelser

LLR Sankt Hans på Marienborg

18.06.2018
BEMÆRK: Bålet aflyses på grund af forbud mod Sankt Hans-bål i Lyngby-Taarbæk Kommune, men det øvrige program fastholdes. Vel mødt‎.

Igen i år inviterer statsminister Lars Løkke Rasmussen danskerne til Sankt Hans i Marienborg Have.

Haven åbnes lørdag den 23. juni kl. 18.00. Statsministeren byder gæsterne velkommen klokken 19.00. Herefter vil der være tale af Eske Willerslev og musik af Anne Dorte Michelsen.

Der vil være underholdning for både store og små. Spejderne fra KFUM, 3. Lyngby gruppe, vil lave pandekager over bål, kæmpepuslespil, labyrint, skumfiduser, balloner og meget mere. Lyngby-Taarbæk Brass Band vil også spille i løbet af aftenen.

Statsministeren holder båltalen kl. 21.00, inden han tænder bålet.

Haven lukkes kl. 22.30.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtaler:

”Sankt Hans er efterhånden blevet en af de aftener på året, jeg ser allermest frem til. Det er simpelthen så stor en fornøjelse at se haven blive fyldt op af glade danskere, der hygger sig med deres nærmeste.

Jeg håber, at vejret bliver ved at være med os, og at vi igen i år bliver mange, der kan stå skulder ved skulder og se bålet lyse midsommerhimmelen op.

***

Bemærk, at der ikke vil være parkeringsmuligheder på og omkring Marienborg. Derfor opfordres gæster til at ankomme til Marienborg til fods, på cykel eller med kollektiv trafik.

Der vil være mulighed for at medbringe madkurv samt drikkevarer, men det er ikke tilladt at grille.

I tilfælde af dårligt vejr bliver arrangementet aflyst. Aflysning vil ske på dagen og blive annonceret på www.stm.dk og Lyngby-Taarbæk Kommunes hjemmeside.

Medier har ligesom offentligheden adgang til Marienborg Have til Sankt Hans.

***

Yderligere oplysninger hos pressesekretær Sabrina Drevsfeldt Theil, telefon 33 92 22 62.