Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen I (2009-11)
Pressemeddelelser

LLR Sankthans på Marienborg

Marienborg Have åbnes igen i år for offentligheden til sankthansaften torsdag den 23. juni kl. 17:00.

Der vil være velkomsttale af statsminister Lars Løkke Rasmussen kl. 18:00, mens udenrigsminister Lene Espersen holder båltalen kl. 21:00, da statsministeren skal deltage i Det Europæiske Råds møde i Bruxelles samme aften. Herudover vil Lyngby-Taarbæk Kommunes borgmester, Søren P. Rasmussen, også tale ved arrangementet, ligesom der vil være musik af Lyngby-Taarbæk Brass Band samt fællessang af blandt andet Midsommervisen.

Der vil være mulighed for at medbringe madkurv samt drikkevarer.

I tilfælde af dårligt vejr bliver arrangementet aflyst. Det vil ske på dagen og blive annonceret på Statsministeriets og Lyngby-Taarbæk Kommunes hjemmesider.

Et detaljeret program, inklusive praktiske informationer kan findes her. Her findes også yderligere informationer om Marienborg. Bemærk at der ikke vil være parkeringsmuligheder på og omkring Marienborg. Derfor opfordres gæster til at ankomme til Marienborg til fods, på cykel eller med kollektiv trafik.

* * *


Pressen vil som publikum have adgang til arrangementet, men det vil ikke være muligt at parkere på eller i nærheden af Marienborg.

Yderligere oplysninger: Pressesekretær Lea Juel Henriksen, Statsministeriet, tlf. 33 92 22 59.