Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen I (2009-11)
Pressemeddelelser

LLR Statsministeren besøger folkeskoler

Statsministeren og undervisningsministeren besøger onsdag formiddag Egedalsskolen i Kokkedal og Strandgårdskolen i Ishøj.

Formålet med besøgene på de to folkeskoler er at få et indblik i skolernes erfaringer med de særlige faglige og ledelsesmæssige udfordringer, som kendetegner den enkelte skole, og at høre skolernes umiddelbare reaktioner på regeringens mål for folkeskolen i arbejdsprogrammet ”Danmark 2020” om, at danske skolebørn skal være blandt de dygtigste i verden.

Ministrenes skolebesøg indgår i det 360-graders serviceeftersyn af folkeskolen, som regeringen igangsatte med Marienborg-ugen i slutningen af januar måned. Sigtet med 360-graders eftersynet er at kortlægge folkeskolens styrker og svagheder med udgangspunkt i samtaler med alle folkeskolens interessenter.

Regeringen har sammensat et rejsehold, der har fået til opgave at gennemføre eftersynet af folkeskolen. Resultaterne herfra fremlægges på et møde i regeringens Vækstforum den 3.-4. juni i år.

*

Medierne vil have mulighed for at dække dele af besøgene. For adgang kræves pressekort og forudgående tilmelding direkte til skolerne.

Egedalsskolen: Skoleleder Kirsten Birkving, 25 42 18 68

Strandgårdskolen: Skoleleder Birgit Andersen, 29 38 11 94 eller afdelingsleder Kristian Evendt, 21 78 88 07

Yderligere oplysninger: Fg. pressechef Michael Helbo, 33 92 22 22