Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen III (2016-19)
Pressemeddelelser

LLR Statsministeren besøger Kalundborg og Viborg

Statsminister Lars Løkke Rasmussen tager torsdag den 31. august og fredag den 1. september på besøg i Kalundborg og Viborg.

I forlængelse af regeringens erhvervs- og iværksætterudspil, udspil til en skattereform og forslag til finansloven for 2018 besøger statsministeren Novo Nordisk A/S i Kalundborg torsdag. Her vil han blive vist rundt på Novo Nordisk nye fabrik og møde ledelse og medarbejdere.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtaler forud for besøget:

”Dansk økonomi er bomstærk. Men det må ikke blive en sovepude. Vi skal sikre, at opsvinget får flyvehøjde og flyvelængde til gavn for hele Danmark. Derfor vil regeringen arbejde for, at virksomhederne ikke løber tør for hænder i løbet af opsvinget.

Regeringen har derfor præsenteret en skattereform, der sikrer, at endnu flere får en markant gevinst ved at tage et arbejde, og de, der er i job, bliver belønnet for at give den en ekstra skalle på kontoret eller fabriksgulvet. Samtidig skaber vi endnu bedre rammer for vores virksomheder, så flere tager springet og starter egen virksomhed, og eksisterende virksomheder vokser sig stærkere og større.”

Fredag besøger statsministeren Civilstyrelsen og Nævnenes Hus, som begge er flyttet til Viborg som led i udflytningen af statslige arbejdspladser.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtaler forud for besøgene:

”Vi skal sikre fremgang og udvikling i alle dele af Danmark. Derfor har regeringen iværksat en historisk flytning af statslige arbejdspladser ud af Hovedstaden og ind i resten af Danmark. Jeg glæder mig til at tage pulsen på, hvordan udflytningen skrider frem og høre, hvordan man har grebet opgaven an i Viborg.”

Efter besøget hos Civilstyrelsen og Nævnenes Hus vil statsministeren deltage i åbningen af Mønsted Kalkgruber, der er blevet opgraderet til en moderne kulturattraktion med plads til endnu flere besøgende.


***


Der vil være fotomulighed ved ankomst og udendørs rundvisning hos Novo Nordisk kl. 14.15. Adresse: Stejlhøj 24a, 4400 Kalundborg. Da mødestedet er et nybyggeri, findes den eksakte adresse endnu ikke via navigation. Følg derfor skiltene med teksten ”Visitors to Novo Nordisk”. Der er et begrænset antal pladser, og pressen kan ikke færdes frit på området. Tilmelding er derfor nødvendig. Tilmelding til Sabrina Drevsfeldt Theil på sd@stm.dk senest torsdag den 31. august kl. 10.00.


Der vil være fotomulighed ved ankomst og under rundvisningen hos Civilstyrelsen og Nævnenes Hus kl. 9.15. Adresse: Toldboden 2, 8800 Viborg.


Pressen kan være til stede ved åbningen af Mønsted Kalkgruber fredag den 1. september. Adresse: Kalkværksvej 10, 8800 Viborg. Statsministeren ankommer kl. 11.

***

Yderligere oplysninger hos pressesekretær Sabrina Drevsfeldt Theil på telefon 33 92 22 62.