Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen III (2016-19)
Pressemeddelelser

LLR Statsministeren besøger Thisted og Hanstholm

Statsminister Lars Løkke Rasmussen tager fredag den 8. september på besøg i Thisted og Hanstholm.

Her vil han først besøge Tingstrup Skole i Thisted for at møde elever, lærere og ledelse og høre om skolens arbejde. Tingstrup Skole er en af de skoler, der deltager i regeringens skolepulje, hvor der er afsat 500 mio. kr. til skoler, der har en stor andel af fagligt svage elever og gerne vil arbejde målrettet på at løfte dem.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtaler forud for besøget:

”Det er ikke i orden, at mange ganske almindelige børn efter 10 år i den danske folkeskole ikke kan læse og regne på et niveau, der skal til for at klare sig videre i livet.

Derfor har regeringen afsat 500 mio. kr. til de særligt udfordrede skoler, der vil give elever, som har det svært bogligt, et ekstra skub. Jeg glæder mig til at møde elever, lærere og ledelse på Tingstrup Skole og høre om alle de spændende ting, skolen fokuserer på.”

Herefter vil statsministeren deltage i Hanstholms Havns 50-års jubilæum.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtaler forud for besøget:

”Danmark er blevet et stærkt land, fordi vi har insisteret på at gribe mulighederne og løfte i flok. Det er Hanstholm Havn et godt eksempel på. Havnen er blevet et lokomotiv for Thisted og hele regionen, fordi visionære mænd og kvinder har insisteret på at skabe arbejdspladser og vækst i området. Dét engagement glæder jeg mig til at hylde.”

***

Pressen har mulighed for at følge besøget på Tingstrup Skole i Thisted. Besøget finder sted fredag 8. september kl. 9.30 på adressen: Thorstedvej 21, 7700 Thisted.

Pressen har mulighed for at deltage ved Hanstholms Havns 50-års jubilæum. Statsministeren deltager i programmet fra kl. 11 på adressen: Multihallen, Auktionsgade 10, Hanstholm.

***

Yderligere oplysninger hos pressesekretær Sabrina Drevsfeldt Theil på telefon 33 92 22 62.