Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen I (2009-11)
Pressemeddelelser

LLR Statsministeren deltager i national mindeceremoni i Oslo

Norges statsminister Jens Stoltenberg har indbudt statsminister Lars Løkke Rasmussen og lederne fra de øvrige nordiske lande til at deltage i den nationale mindeceremoni i Oslo søndag den 21. august 2011. Ceremonien vil samle pårørende til de omkomne, overlevende og andre direkte berørte, politi, redningsmandskab og sundhedspersonel samt det officielle Norge.

Danmark repræsenteres endvidere af H.K.H. Kronprinsen samt Danmarks ambassadør i Oslo.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtaler:

”I Danmark har alle været berørt af angrebene i Norge den 22. juli. Jeg deltager i ceremonien i Oslo for at vise Danmarks solidaritet med Norge og for at være med til at mindes de omkomne, udtrykke vores støtte til de pårørende og overlevende og anerkende den store hjælpeindsats, som mange nordmænd har ydet i forbindelse med denne forfærdelige tragedie.”

* * *

Mindeceremonien i Oslo finder sted i Oslo Spektrum søndag den 21. august kl. 15. Journalister, der ønsker at dække mindeceremonien, skal akkreditteres hos NRK senest den 16. august kl. 14. Yderligere informationer findes via linket: http://www.regjeringen.no/nb/sub/minneseremoni/for-pressen1.html?id=652117.

Yderligere oplysninger: Pressechef Mikael Børsting, 33 92 22 22.