Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen III (2016-19)
Pressemeddelelser

LLR Statsministeren mødes med NATO’s generalsekretær

Fredag den 17. marts mødes statsminister Lars Løkke Rasmussen med NATO’s generalsekretær Jens Stoltenberg i Statsministeriet.

Statsministeren vil bl.a. drøfte forventninger til det kommende NATO-topmøde, terrorbekæmpelse, Rusland og danske militære bidrag til NATO’s operationer med generalsekretæren.

Statsministeren udtaler forud for mødet

”Truslerne mod Vesten er tiltagende, kampen mod terror er langvarig og krævende, og konflikterne banker på Europas hoveddør. Vores alliance er af afgørende betydning. Danmark er en troværdig allieret, der altid stiller op, når behovet er der.

Jeg glæder mig til at mødes med NATO’s generalsekretær til en drøftelse af, hvordan vi fremtidssikrer trygheden for alliancens medlemmer og skaber en mere fredelig verden.”

***

I forbindelse med mødet er der følgende muligheder for pressen:

Pool 1: Fotomulighed ved ankomst, Dronningeporten kl. 13.30. Mødetid for pressen kl. 12.45 i Dronningeporten, Prins Jørgens Gaard. Begrænset antal pladser.

Pool 2: Fotomulighed ved tête–à–tête på statsministerens kontor kl. 13.35. Mødetid for pressen i Dronningeporten, Prins Jørgens Gaard kl. 12.45. Begrænset antal pladser.

Det er ikke muligt at gå fra pool 1 til pool 2. Tilmelding til pool 1 eller 2 er nødvendig. Tilmelding skal ske med tydelig angivelse af pool til afdelingsleder Tina Søndergaard Valenta, tsv@stm.dk, senest torsdag den 12. marts kl. 14.00. Medier, der har fået poolplads, får direkte besked.

Pool 3: Pressemøde i Spejlsalen kl. 15.00. Mødetid for pressen kl. 14.15. Gyldigt pressekort skal bæres synligt.

Yderligere oplysninger hos ledende pressesekretær Jakob Bøving Arend, telefon 3392 2259.