Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen II (2015-16)
Pressemeddelelser

LLR Statsministeren mødes med Polens præsident

Statsministeren mødes torsdag den 9. juni med Polens præsident Andrzej Duda, som er på officielt besøg i Danmark den 8.-10. juni. Mødet finder sted i Statsministeriet og efterfølges af et pressemøde kl. 14.20 i Spejlsalen.

Mødet sker som led i præsident Dudas rundrejse forud for NATO-topmødet i Warszawa den 8.-9. juli 2016. Samtidig får statsministeren og Polens præsident mulighed for at drøfte samarbejdet inden for sikkerhed, energi og samhandel samt gøre status på konflikten mellem Rusland og Ukraine.

***

I forbindelse med besøget i København vil der torsdag den 9. juni være følgende muligheder for pressen. Bemærk, at der er et begrænset antal pladser, og tilmelding derfor er nødvendig.

 

Tilmelding med tydelig angivelse af pool, medie og funktion sker til afdelingsleder Hjørdis de Stricker hn@stm.dk senest onsdag den 8. juni kl. 14.00.

Pool 1: Fotomulighed ved ankomst og handshake kl. 12.45. Mødetid for pressen i Prins Jørgens Gård, Dronningeporten kl. 12.15.

Pool 2: Pressemøde 14.20 i Spejlsalen. Mødetid for pressen senest kl. 13.50 (adgang til Spejlsalen fra kl. 13.00). Adgang sker via receptionen i Statsministeriet, Prins Jørgens Gård 11, eller indgangen fra Folketinget.

***

Gyldigt pressekort skal bæres synligt under hele besøget.

Yderligere oplysninger hos ledende pressesekretær Jakob Bøving Arendt, telefon 33 92 22 59.