Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen III (2016-19)
Pressemeddelelser

LLR Statsministeren mødes med Polens premierminister

Statsministeren mødes fredag den 9. juni med Polens premierminister Beata Szydlo, som er på officielt besøg i Danmark. Mødet finder sted i Statsministeriet.

Mødet sker som led i den løbende dialog mellem Danmark og Polen om fælles udfordringer og interesser, herunder sikkerhedspolitiske og europapolitiske spørgsmål, energisamarbejde og samhandel.

Forud for mødet udtaler statsminister Lars Løkke Rasmussen:

”Polen er vores nabo i Østersøregionen, vores 9. største eksportmarked og en vigtig samarbejdspartner i EU og NATO.

På mødet skal vi tale om vores energisamarbejde. I sidste uge igangsatte vi en udbudsrunde, der skal afdække, om der vil være god økonomi i at føre en gasrørledning gennem Danmark til Polen. Her skal vi finde ud af, hvad der er næste skridt.

EU efter Brexit er også på dagsordenen. Det er vigtigt, at alle 27 lande holder sammen, så vi kan levere løsninger på de konkrete problemer, europæerne oplever.”

***

I forbindelse med besøget i København vil der fredag den 9. juni være følgende muligheder for pressen. Bemærk, at der er et begrænset antal pladser, og tilmelding derfor er nødvendig.

Tilmelding med tydelig angivelse af pool, medie og funktion sker til afdelingsleder Hjørdis de Stricker på hn@stm.dk senest torsdag den 8. juni kl. 16.00.

Pool 1: Fotomulighed ved ankomst og hand shake kl. 11.45. Mødetid for pressen i Prins Jørgens Gård, Dronningeporten kl. 11.15.

Pool 2: Tête-à-tête med statements kl. 11:50. Mødetid for pressen senest kl. 11.15 i Prins Jørgens Gård, Dronningeporten.

Det er muligt at tilmelde sig begge pools.

***

Gyldigt pressekort skal bæres synligt under hele besøget.

Yderligere oplysninger hos pressesekretær Sabrina Drevsfeldt Theil, telefon 33 92 22 62.