Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen II (2015-16)
Pressemeddelelser

LLR Statsministeren mødes med premierminister Cameron mandag den 21. september

Statsminister Lars Løkke Rasmussen mødes mandag den 21. september kl. 17.30 (UK-tid) med premierminister Cameron i London.

Hovedemnerne på mødet vil være den aktuelle flygtninge- og immigrationssituation i Europa samt det britiske forhold til EU.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtaler forud for besøget:

”Storbritannien er en af Danmarks væsentligste partnere i EU. Vi ønsker, at Storbritannien fortsat skal have en stærk stemme i EU-samarbejdet.

Danmark og Storbritannien har mange fælles interesser, ikke mindst i forhold til frihandel, udbygningen af det indre marked og styrkelse af medlemsstaternes konkurrenceevne.

Vi ønsker også at arbejde sammen med Storbritannien om at modernisere EU-lovgivningen om velfærdsydelser, så vi sikrer, at reglerne er rimelige og kan fungere i et EU med 28 forskellige medlemslande.”

Der vil være fotomulighed ved ankomst til Downing Street 10, og statsministeren vil efter mødet være tilgængelig ved et kort door step foran Downing Street 10.

I forbindelse med besøget mødes statsministeren med en række repræsentanter for dansk erhvervsliv i Storbritannien, hvor de skal drøfte danske virksomheders eksportmuligheder på det britiske marked.

Bemærk venligst, at det kræver akkreditering for at få adgang til Downing Street: Send en mail med angivelse af navn og medie til Den Danske Ambassades presseattaché Kåre Odgaard Gade (kargad@um.dk) senest mandag den 21. september kl. 10.00. Husk gyldigt ID på dagen.

Yderligere oplysninger:
Pressesekretær Jakob Bøving Arendt 3392 2259