Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen III (2016-19)
Pressemeddelelser

LLR Statsministeren mødes med Slesvig-Holstens ministerpræsident og Estlands præsident

Statsministeren mødes onsdag den 27. september med Slesvig-Holstens ministerpræsident, Daniel Günther, og senere samme dag med Estlands præsident, Kersti Kaljulaid, i Statsministeriet.

Kl. 9.30 mødes statsministeren med Slesvig-Holstens ministerpræsident. Mødet vil først og fremmest være en anledning til at drøfte den særlige relation i lyset af mindretallene på begge sider af grænsen. Derudover vil det grænseoverskridende samarbejde vedrørende blandt andet Femern og samhandel være på dagsordenen.

Kl. 12.00 mødes statsministeren med Estlands præsident til en arbejdsfrokost. De forventes under mødet at drøfte en række europapolitiske såvel som sikkerhedspolitiske spørgsmål.

***

Ved besøgene er der følgende muligheder for pressen:

Slesvig-Holstens ministerpræsident: Fotomulighed ved ankomst og fotomulighed ved statements på statsministerens kontor. Statsministeriet sørger for lyddrop. Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding skal ske til afdelingsleder Tina Søndergaard Valenta tsv@stm.dk, senest tirsdag den 26. september kl. 14.00. Mødetid for pressen er kl. 9.00 i Dronningeporten, Prins Jørgens Gård.

Estlands præsident: Fotomulighed ved ankomst og fotomulighed ved statements på statsministerens kontor. Statsministeriet sørger for lyddrop. Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding skal ske til afdelingsleder Annette Michelsen am@stm.dk, senest onsdag den 27. september kl. 10.00. Mødetid for pressen er kl. 11.30 i Dronningeporten, Prins Jørgens Gård.

Gyldigt pressekort skal bæres synligt ved begge besøg.

***

Yderligere oplysninger hos ledende pressesekretær Jakob Bøving Arendt telefon 3392 2259.