Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen I (2009-11)
Pressemeddelelser

LLR Sydkoreas præsident Lee Myung-bak på statsbesøg

Sydkoreas præsident Lee Myung-bak aflægger den 11.-12. maj 2011 statsbesøg i Danmark. Under besøget gennemføres den 12. maj en politisk samtale mellem statsminister Lars Løkke Rasmussen og præsident Lee Myung-bak i Statsministeriet. Drøftelsen vil fokusere på en fortsat udbygning af de gode bilaterale relationer samt en række emner relateret til international politik og økonomi.

Programmet for Sydkoreas præsident vil endvidere omfatte møde med dansk erhvervsliv samt flere elementer relateret til det dansk-koreanske samarbejde om grøn vækst.

I anledning af statsbesøget udtaler statsminister Lars Løkke Rasmussen:

”Jeg glæder mig over, at Sydkoreas præsident Lee og jeg nu igen får mulighed for at drøfte, hvordan vi yderligere kan styrke det politiske og økonomiske samarbejdet mellem Sydkorea og Danmark. Særligt inden for grøn vækst og bæredygtig energi er der oplagte muligheder for at udvide det dansk-koreanske samarbejde.”

***

Statsministeren og præsidenten afholder fælles door step i Statsministeriet torsdag den 12. maj klokken 12.45.

Der vil på dagen være begrænsede adgangsforhold i Statsministeriet. Presse, der ønsker adgang til Statsministeriet, skal akkreditere sig via Udenrigsministeriets akkrediteringsprocedure. Kun presse, der har opnået akkreditering og efterfølgende får tildelt pool-plads og/eller adgangskort til pressemødet, vil kunne få adgang til Statsministeriet. For informationer om pressemuligheder i forbindelse med besøget se IPC’s hjemmeside på www.ipc.um.dk. (OBS!)

Yderligere oplysninger: Pressesekretær Lea Juel Henriksen, 3392 2259.