Indholdet på denne side vedrører regeringen Poul Nyrup Rasmussen IV (1998-2001)
Pressemeddelelser

PNR Fremtiden til diskussion i Davos

Statsminister Poul Nyrup Rasmussen og fru Lone Dybkjær tager til Davos i Schweiz den 26.-28. januar 2001 for at deltage i det årlige møde i World Economic Forum.

I Davos mødes politiske ledere fra hele verden med fremtrædende internationale repræsentanter inden for forskning, erhvervslivet og organisationer. Temaet er 'Sustaining Growth and Bridging the Divides: A Framework for Our Global Future' ( 'Sikring af væksten og udligning af forskelle: En ramme for vores globale fremtid').

'Temaet for årets møde vidner om en erkendelse af, at vi er forpligtigede til at imødegå de store forskelle i verden. Jeg ser frem til en åben drøftelse af disse spørgsmål i dette interessante forum,' udtaler Poul Nyrup Rasmussen.

Statsministeren skal blandt andet tale om udsigterne for Østersøregionen og mulighederne ved de baltiske landes optagelse i EU sammen med præsidenterne for de baltiske lande. Det sker ved et arrangement, som afholdes i et samarbejde mellem Baltic Development Forum og World Economic Forum. Ved en anden lejlighed skal statsministeren tale om den europæiske fremtid sammen med bl.a. den tyske udenrigsminister Joschka Fischer og den svenske udenrigsminister Anna Lindh, som i dette halvår er formand for EU's ministerråd.

Poul Nyrup Rasmussen vil også have en række separate samtaler med kolleger, der deltager i World Economic Forum.

Yderligere information: Trine Hammershøy, tlf. 33 92 22 01.