Indholdet på denne side vedrører regeringen Poul Nyrup Rasmussen IV (1998-2001)
Pressemeddelelser

PNR Statsminister Poul Nyrup Rasmussen ser på kvarterløft i Randers

Statsminister Poul Nyrup Rasmussen og by- og boligminister Jytte Andersen besøger fredag den 13. november 1998 Randers for at se på byudvikling.

Tøjhushavekvarteret, som statsministeren besøger, er ved at gennemgå et kvarterløft. Kvarterløftet er en bred vifte af initiativer, der bl.a. består af byfornyelse af det nedslidte kvarter, en kulturel indsats med en aktivitetsplads, et kulturtorv og et 'Underværk', som er et storstilet integrationsprojekt, der også er støttet af EU med 17 mio. kr. Planerne er udviklet i samarbejde med borgerne i kvarteret, som lægger vægt på, at der fortsat skal være plads til alle – også skæve eksistenser.

Besøget starter kl. 13 ved Underværket i Østergade 2. Undervejs rundt i kvarteret vil statsministeren få lejlighed til at se på forskellige institutioner og boliger. Han vil bl.a. besøge Randers Kunstskole og Bechs Maskinfabrik. Besøget afsluttes kl. ca. 15.15 med fredagscafé i Mediehuset, Niels Brocksgade 10A. Ved dette arrangementet vil hele kvarterets borgere, Randers byråd og embedsmænd fra kommunen blive inviteret.

Pressen har mulighed for at følge statsministeren og by- og boligministeren under hele besøget.